Funktionär i Medlemsservice


Som funktionär i medlemsservice är du en av våra främsta ansikten utåt. Det är du som välkomnar våra motionärer, och det är du som ger varje person ett första intryck. Redan här förstår du nog vikten av våra funktionärer i medlemsservice! Inte nog med att du skapar det första mötet med alla som kommer in hos oss, du visar också vilken fantastisk service vi har och strävar efter. För att lyckas med det krävs det att du är positiv och hjälpsam gentemot såväl medlemmar som andra funktionärer.

Några saker som du som arbetar i medlemsservice ansvarar för är bland annat kassan, du hjälper våra medlemmar och blivande medlemmar att hitta det träningskort som de önskar och du ser till att det är fräscht i lokalen. När du är ny får du en upplärning och genomgång av det som förväntas av dig i mer specifika arbetsuppgifter.

Alla funktionärer hos Friskis&Svettis Mark är ideella, och genom att bidra med ditt engagemang får du massvis av glädje och gemenskap tillbaka. Vad gäller tidsmässigt bidrag så binder du dig till att finnas på plats en specifik tid 2 timmar i veckan, samt en fredagkväll vår och höst och några tider under jul, sommar och andra storhelger. Du förväntas kunna vara här till 100% med undantag från sjukdom eller förhinder.

För mer information om vad det innebär att vara Friskis&Svettis Marks ansikte utåt, eller om du har frågor och funderingar, kontakta gärna verksamhetsledare AnnaKarin Svensson på annakarin@mark.friskissvettis.se. Du kan också närvara på någon av våra informationsträffar. Datum på när dessa äger rum finner du i rutan till höger. 

Ditt engagemang är viktigt och värdefullt. Vi hoppas få se just DIG i vår reception! 

Behov av värdar just nu:

Till höststarten behöver vi fylla följande tider med nya ansikten!

Torsdag kl 19-21
Fredag kl 13-15, 15-17

 

Informationsträff:

Vid intresse för att arbeta i Medlemsservice, vänd dig till AnnaKarin Svensson.

 

2014_019