Här presenterar vi sånt som kommer att hända utöver ordinarie schema... håll tillgodo!

Musikhjälpen aktiv

PASSet

Söndag 17/12 kl 12.30

HITFLEX m Luca, Eve och Elisabeth
Succé vid förra tillfället så nu kör de igen! 75min HögIntensivTräning och Flex!
Välkommen

O26A0537

After School 2018

Studier har visat att hälften av alla barn och ungdomar som idrottar slutar med sin idrott i åldrarna 13–16 år. De slutar bland annat på grund av tidsbrist och intresse. Av denna anledning vill vi på Friskis&Svettis Mark bjuda in ungdomar för att testa på ett blandat utbud av den träning vår förening erbjuder. 

Friskis&Svettis står för lustfylld träning där inte bara den fysiska ansträngningen står i fokus utan också mötet. Mötet med ledarna, med andra motionärer och med föreningen. Träningen ska vara fri från krav och det ska finnas något för alla. Här tränar vi utan pekpinnar och vi strävar efter att varje pass ska bli en upplevelse, både för kroppen och för själen.

Vår tanke är att ungdomar ska få pröva på träning i ett forum som de kanske annars inte hade mött. Vi vill att de ska få möjlighet till att uppleva rörelseglädje, ta plats och bli sedda.

Under fem fredagar från 26 januari till 23 mars kommer vi på Friskis&Svettis Mark erbjuda pass för skolungdomar i åldrarna 13–16 år. Vi kommer vid varje tillfälle att erbjuda minst ett pass. Dessutom kommer det att finnas en gyminstruktör på plats i gymmet för att guida dem som istället vill gymma. Vi från Friskis kommer att finnas på plats från klockan 16:00 till 18:00, passen startar klockan 16:30.

Ingen föranmälan behövs, kom som du är och ett glatt humör!
Alla pass är GRATIS
och vi bjuder på tilltugg. Se till att vara ombytt/byta om på plats och ha inneskor.

Som ytterligare motivation kommer vi även att hålla en tävling, för vad är en aktivitet utan extra utmaning? Är du med på minst tre av fem fredagar är du med i utlottningen av flera priser, bland annat tre stycken 3–månadskort hos oss*. 

Vi som håller i det kan du lättast nå via traning@mark.friskissvettis.se.

Varma hälsningar,
Friskis&Svettis Mark genom
Lotta Sjöström
Cecilia Johnsson
Evelina Graae

*När du aktiverar ditt kort tillkommer en medlemsavgift på 120kr/kalenderår. 
aschool pdf-2