För att få tillgång till nyckelgym, prata med Medlemsservice.

Friskis Gym och Cirkelgym samt omklädningsrum och duschar kommer vara tillgängliga alla dagar kl. 04.30–23.30. Medlemsservice kommer vara bemannad mån-tors 07.00–20.30, fre 07.00–18.30, lör 09.00–12.30 och söndag 12–19.30.

Vår medlemsserivcedisk och innanför liggande område kommer att vara larmat, samtliga nödutgångar är larmade och skall endast användas vid nödläge. Larm i hela lokalen slås på varje kväll kl 23.30 och du som är här och tränar måste vara ute från lokalen då, annars går larmet. Går du innanför larmat område, tar i nödutgångar eller är kvar förbi kl 23.30 orsakar du en utryckning. Du som utlöst larmet får stå för utryckningskostnaden.

Nyckelgym med obemannade öppettider bygger på tillit till och förtroende för dig som medlem, vilket innebär att du har ett eget ansvar att följa våra regler som är detsamma oavsett vilken tid du är här och tränar. Vår starka förhoppnings är att du ser tillgången till nyckelgym som en förmån som du är rädd om.

Om det mot förmodan uppdagas att du inte följer våra regler och rutiner kring nyckelgym blir ditt träningskort spärrat. Spärren upphävs i Medlemsservice mot en kostnad på 1 000kr. 

För din och vår säkerhet finns det kamera i entré och i gym och du måste vara medveten om våra brandrutiner och var nödutgångarna finns. Karta över nödutgångar finns i vår entré och i gymmet.

När du tränar på obemannade tider kan du endast parkera på vår övre parkering och använda den lilla grinden ovanför trappan. Fastighetsägarna vill att vi håller stora grinden och lilla grinden över bron på baksidan låsta på de obemannade tiderna. Notera att stora grinden kan vara öppnad av annan hyresgäst och vi ansvarar inte för att du då kommer ut om du blivit inlåst använd därför hänvisad parkering! 

Vi erbjuder Nyckelgym på samtliga Årskort och på Totalkortet oavsett period.

Läs mer om hur du får tillgång till Nyckelgym här, och hur inpassering fungerar steg för steg här.

​Tillsammans blir vi starkare!

 

Eleiko hantlar
1405-sad_70x100_affisch_michel-2