Kortinformation

Kortförsäljning sker under våra bemannade öppettider. 
Vi tar emot kontant betalning, betalkort samt Swish i medlemsservice. 

Autogiro

Alla 12 månaders aktivitetskort kan delbetalas månadsvis via autogiro. Se prislista för pris.
Medtag clearing- och kontonummer vid köp av autogiro. Den som står som kontohavare för kontonumret måste signera avtalet för att det ska vara giltigt. Är du under 18 år måste även förälder vara på plats för att signera dopningavtal och gymavtal för minderåriga.

Medlemsavgiften (120-150 kr/kalenderår) måste betalas direkt vid avtalstillfället samt första månadsbetalningen. Du förbinder dig att betala i 12 löpande kalendermånader därefter löper autogirot på och du har 1 månads uppsägningstid efter första året.

Observera att vid årsskifte kan ej medlemsavgiften dras automatiskt utan måste betalas i vår reception.

Hur länge är mitt träningskort giltigt?

För att ta reda på hur länge ditt kort är giltigt går du in på Bokning/Schema. Logga in med användarnamnet, mailadressen du uppgett hos oss och ditt lösenord är ditt kortnr, 5 siffror. Om du endast har 4 siffror får du lägga till en 0 före tex 2456 blir 02456. När du är inloggad välj MINA SIDOR. Klicka på Köphistorik, du hittar giltig medlemsavgift samt giltigt träningskort.

För att ha tillgång till bokningen via Internet krävs att du är medlem och har ett medlemskort. Användarnamnet är den mailadress du uppgett hos oss och ditt lösenord är ditt kortnr, 5 siffror. Om du endast har 4 siffror får du lägga till en 0 före tex 2456 blir 02456. 

Tänk på att du kan boka in dig på pass FEM DYGN innan passtillfället, alltså bokar du dig på ett pass som startar 17.00 så är det först 17.00 fem dygn innan som passet går att boka.

Friskvårdskuponger

Hos oss kan du använda friskvårdskuponger vid köp av kort, dock ej om du köper kortet på autogiro.

Friskvårdscheckar

Hos oss kan du använda friskvårdscheckar vid köp av kort, dock ej om du köper kortet på autogiro. Checkarna löses i in på vardagar mellan kl.8,00-17,00.

Actiway

Om din arbetsgivare skrivit avtal med Actiway så är det bara att komma hit så hjälper vi dig. Kom ihåg att ta med legitimation.

Benify

Om din arbetsgivare skrivit avtal med Benify så tar vi även emot beställningar gjorda via dem.

FaR

Fysisk Aktivitet på Recept träningskort. Kontakta receptionen för mer information eller läs mer här.

Frysning av kort

Frysningen sker från den dagen man kontaktar kansliet, frysning kan inte ske i efterhand.

Vi tillämpar frysning av årskorten vid:

  • 1 månads frysning ingår i alla årskort vid ett och samma tillfälle under kortets giltighet.
  • Sjukdom under kortets giltighetstid (intyg krävs).

Kortbyte

Du kan alltid uppgradera ditt träningskort mot ett annat alternativ. 

Flytta

Har du ett träningskort och ska flytta till annan ort kan du inte fortsätta träna med befintligt träningskort hos Friskis&Svettis på den aktuella orten. Detta på grund av Friskis&Svettis organisationskultur.

Återköp

Vi gör inga återköp.  

Dopingavtal

Alla som köper träningskort hos Friskis&Svettis Mark ska skriva under ett dopingavtal. Avtalet är ett samarbete mellan ett antal gym i Mark samt Marks Kommun. Har du frågor kring doping kontakta Cedern, 033-353400.

Du hittar dopingavtalet här